010-202 21 00
Artikelnummer: SPS330
Antal i förpackning: 1

Produktbeskrivning


SPIRARE – PC-baserat tre-i-ett system för Spirometri, EKG och 24-timmars blodtryck.

Innehåller:

1st Spirare Spirometri Sensor SPS330
6st Munstycke Spirare Standard Engångs P12050


Spirare Spirometri Sensor SPS330, som använder tvåvägs ultraljud för att mäta flöde, är mycket noggran och representerar det mest moderna inom spirometri-teknologi. Den digitala teknologin gör rekalibrering överflödig. Spirare innehåller dock en egen rutin för kalibreringskontroll, för att kunna bekräfta sensorns noggrannhet. Spirometern är mycket enkel att använda tack vare en portabel och ergonomisk design. Hygieniska engångsmunstycken förhindrar kontamination och är bekväma att använda för både vuxna och barn.  Den lätta sensorn kopplad till en bärbar dator utgör ett portabelt spirometrisystem som är väl lämpat för användning utanför kontoret. Se broschyr för mer information.


Spirare spirometri med SPS330 sensor representerar det bästa inom spirometridiagnostik, med flöde/volym-kurvor för ordinär spirometri, post broncho-dilatation och provokationstester (ansträngning, kall/torr luft, farmakologiska preparat).

Automatiskt värderande av kvalité, översiktliga rapporter och konfigurerbara trendkurvor som visar ändringar i patientens lungfunktion, är några av möjligheterna som finns i Spirare. En animation finns i systemet för interaktiv instruktion för barn. Spirare följer ATS/ERS rekommendationer för standardisering av spirometri, och ISO-standard för spirometri från 2009.

Spirares användare har tillgång till support och till nya versioner av Spirares mjukvara. Se Spirare spirometry broschyr [pdf] för mer information. Spirare sensor använder egna munstycken för engångsbruk. Rekommenderas till alla typer avspirometriundersökningar och patientgrupper.

Spirare Spirometri Mjukvara:
> Ultraljudsensor.
> Kvalitetskontroll.
> Post BD.
> Provokation.
> Stöd för Terminalserver.
> Förberett för att lägga till 24h-blodtryck samt EKG.
> Kan skräddasys med extra tilläggsmoduler.

Bifogade Filer

View FileSpirare Spirometri Broschyr    Size: (1.13 MB)
View FileSpirare användarmanual    Size: (1.46 MB)